GDPR

Политика за личните данни

 

 

За нас е важно да сте защитени, докато пазарувате на brauro.com Брауро ЕООД управлява brauro.com и носи отговорност за всички свързани
данни. Ние спазваме Европейската регулация за защита на личните данни
2018
.

Брауро ЕООД не съхранява Ваши лични данни, с
изключение на случаите, в които това се изисква от закона.

Когато правите поръчка на brauro.com, регистрирате се за нашия
бюлетин или създавате потребителски профил, Вашите лични данни ще бъдат
съхранявани от Brauro.com и могат да бъдат достъпни за всички обекти на
Брауро ЕООД в България.

По всяко време можете да:

  • подадете
    оплакване до контролен орган (Комисия за защита на личните данни)
  • изискате
    достъп, както и корекция или изтриване на личните Ви данни
  • ограничите
    или забраните обработката и използването на личните Ви данни
  • изискате
    пренос на данни, ако е приложимо

Моля, имайте предвид, че нивото на защита на личните данни,
което е в сила и се прилага в страните извън Европейския съюз към момента не
съответства на нивото на защита на личните данни, което е в сила и се прилага в
рамките на Европейския съюз.

Можете да получите допълнителна информация относно Вашите лични
данни, които
Брауро ЕООД съхранява и обработва като се
свържете с Отдел Обслужване на клиенти. В последствие, можете по всяко време да
откажете обработването на Вашите лични данни, да изискате те да бъдат
коригирани или да оттеглите съгласието си за по-нататъшно тяхно използване. Ако
желаете да оттеглите съгласието си или да коригирате Вашите данни, моля, свържете
се с
някои от физическите ни магазини на телефон
087 604 2466 с това съобщение.
Ако имате някакво оплакване спрямо начина, по който
Брауро ЕООД оперира с Вашите лични данни, можете да се свържете с агенцията за защита на личните данни.

Можете да изискате копие от Вашите лични данни в структуриран,
често използван и компютърно съвместим формат като се свържете
с някои от физическите ни магазини на телефон
087 604 2466. В Брауро ЕООД ние сме ангажирани да спазваме настоящите правила и закони за
добър маркетинг. Ако Вие сте се дали съгласието си за някоя от долу изброените
услуги, ние си запазваме правото да Ви изпратим актуализирани нашите Правила и
условия, без значение дали сте оттеглили съгласието си или не. Няма да Ви
изпращаме никаква друга информация.

СЪБИРАНЕ И СЪХРАНЕНИЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

Брауро ЕООД събира данни когато:

  • посетите
    или пазарувате на brauro.com
  • попълвате
    проучвания, участвате в конкурси или промоции
  • се
    свържете с
    някои от физическите ни магазини на телефон 087 604 2466
     

КАКЪВ ВИД ИНФОРМАЦИЯ СЪБИРА Брауро еоод ВЪВ ВРЪЗКА
С ВАШАТА ПОРЪЧКА?

За целите на онлайн търговията и удовлетвореността на клиентите,
Брауро ЕООД може да събере и обработи следните
лични данни:

  • Вашето
    име
  • Вашия
    адрес
  • Вашия
    мобилен номер
  • Вашия
    имейл адрес
  • Фирма

Всички данни се третират като конфиденциална информация.
Обработката на лични данни от
Брауро ЕООД се базира на
следните законови основи:

  • нужда
    за сключване на договор между двете страни (например онлайн покупка на brauro.com)
  • съгласно
    законови изисквания към
    Брауро ЕООД (например данни за
    фактуриране)
  • за
    легитимиране интересите на
    Брауро ЕООД (например подобрения на
    уебсайта или услугите които предлагаме)
  • Вашето
    съгласие (онлайн бюлетин, създаване на профил)

Използваме Вашия имейл адрес за връзка при изпълнението на
Вашите поръчки и за целите на проучвания и анкети.

Не използваме телефонния Ви номер, за да Ви отправяме търговски
предложения. Ще се свържем с Вас по телефона единствено, ако има проблем с
Вашата поръчка и/или за да получите информация за Вашата доставка.

Вашите лични данни могат да бъдат използвани в случай на
полицейско разследване при докладване на измамни и фалшиви плащания. Ние даваме
достъп до профил и друга лична информация, когато сметнем за необходимо, за да
спазим изискванията на действащото законодателство и да предотвратим кражба и
злоупотреба, например такива с кредитни карти.

Брауро ЕООД предоставя лични
данни само на куриери във връзка с осъществяване на доставки и не предоставя,
не продава, нито споделя по какъвто и да било начин Вашите лични данни с трети
лица, нито с други компании.

Съхраняваме Вашите данни не повече от необходимото, в зависимост
от целите описани в Политиката за защита на личните данни. Периода на
съхранение зависи от вида на данните и целта на тяхното използване. Постоянно
преразглеждаме периода за съхранение на данните, като вземаме под внимание с
каква цел ги съхраняваме и от какво същество са те.